Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Nedenfor er et slideshow med fotografier af bygning og kunstværk m.m.

Bygningen (The Triple Folly) er skabt af den berømte kunstner Thomas Demand samt Caruso St John Architects.

Kvadrat kaster dermed nyt lys over dynamikken mellem arkitektur og kunst som et kombineret kunstværk, der forener diverse former for kunst, design og håndværk på en bakke med udsigt over havet. Det er tre bygninger og samtidig én bygning.

Thomas Demand og Caruso St John arkitekter udviklede i fællesskab interiørets definerende træk, herunder overflader, stole, borde, lamper og endda dørhåndtagene.

Indenfor i bygningen vil besøgende møde et ekspansivt kunstværk lavet af ophængte tunge uldtråde af ​​kunstneren Rosemarie Trockel, som også arbejder for at højne den akustiske komfort.

Kunstværket blev købt i 2006 for at blive vist i hovedkvarteret, og selve 'hatten' fra The Triple Folly blev lavet for problemfrit at passe til kunstværket.

Rosemarie Trockel er en tysk samtidskunstner.

Hun bor og arbejder i Köln og underviser på ”Kunstakademie Düsseldorf”. Hun er kendt for sit arbejde som konceptuel kunstner og for hendes udforskninger inden for temaerne om kontrasterende ideer om feminisme og kulturelle temaer.

Selvom det er bemærkelsesværdigt opfindsomt og produktivt, er hendes arbejde blevet beskrevet som vanskeligt at knytte til en bestemt stil.

Hun udforsker forskellige temaer ved at bruge en række forskellige medier og materialer i sine kunstværker.

I 2006 præsenterede Museum Ludwig i Köln et retrospektiv af Rosemarie Trockels værker, hvor en del af udstillingen, hun skabte, var en installation lavet af råuld leveret af Kvadrat.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...